Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

Radiatoren

Designradiator, helemaal naar uw wensdesignradiator in keuken
Naast warmteafgifte, is tegenwoordig ook het uiterlijk van de radiator belangrijk. De zogenaamde designradiator. Radiatoren die gezien mogen worden. Een mooie radiator geeft u niet alleen comfort, maar geeft ook een meerwaarde aan uw woning of bedrijfsruimte.

U kunt een radiator kiezen die helemaal past bij uw stijl. Zelfs een bijzondere vorm hoeft geen probleem te zijn. Ook de kleur kan worden gekozen, zodat de radiator helemaal bij uw interieur past.

Naast het design van radiatoren gaat het natuurlijk ook om de kwaliteit. Ook de juiste capaciteit is van groot belang. Zo’n keuze hòeft natuurlijk niet moeilijk te zijn. Daarom geven wij u graag advies en kunnen wij de capaciteit voor uw radiator berekenen. Zo wordt samen met u de ideale radiator gekozen.

Standaard radiator, maar toch fraaistandaard radiator
Wilt u nou helemaal geen luxe designradiator? Ook voor een standaard radiator is er tegenwoordig volop keuze. Hierbij geldt natuurlijk wel dat deze de juiste capaciteit moet hebben voor een comfortabel klimaat. Hiervoor willen wij u graag van advies voorzien.


Wij leveren en monteren radiatoren van Brugman, HenradJaga, Radson, Thermic en Vasco.