Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

CV ketel

Nieuwe cv ketel of is de oude toe aan vervanging?
Uw cv ketel laten repareren of vervangen? Als er aan uw oude cv ketel veel mankementen zijn of als u op uw energiekosten wilt besparen is het vaak verstandig om te investeren in een nieuwe cv ketel.

De voordelen van een nieuwe cv ketel
Een cv ketel met het juiste vermogen geeft u een behaaglijk klimaat, een comfortabele warmwatervoorziening en u bespaart ook nog eens op uw energiekosten. Een moderne HR-ketel is milieuvriendelijker doordat deze minder CO2 en schadelijke stoffen uitstoot die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van mens en dier.

De voordelen op een rijtje:Remeha_Tzerra_CW5.jpg

  • energiezuinig

  • betrouwbaar, minder kans op storingen 

  • royale warmte- en warmwatervoorziening 

  • onderhouds- en gebruiksvriendelijk 

  • milieuvriendelijker

  • hoog rendement 

  • veilig

  • compact en geluidsarm

Gaat u ook graag voor zekerheid?
Met een nieuwe cv ketel kiest u natuurlijk al voor zekerheid, immers de huidige fabrikanten leveren producten van zeer hoge kwaliteit. Om u nog meer zekerheid te geven, bieden wij u de mogelijkheid om een verlengde garantieperiode af te sluiten. Dit is zowel bij Remeha als Nefit het onderdelen garantie plan (OGP). Bij Remeha heeft u de komende 10 jaar geen kosten meer aan onderdelen. Nefit laat u kiezen voor een periode van 7 of 12 jaar. Informeer voor de exacte voorwaarden.

Advies, natuurlijk wel vrijblijvend

Voordat u een nieuwe cv ketel wilt laten plaatsen mag u natuurlijk een deskundig advies verwachten. Voor een vrijblijvende offerte komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Het is van belang dat u investeert in een cv ketel met de juiste capaciteit voor uw woning en uw wensen. Op deze manier kunnen wij u een goed totaaladvies geven.

Merken die wij leveren

Door onze positieve praktijkervaringen werken wij in principe met twee merken; Remeha en Nefit. Deze merken bieden kwaliteitsproducten. Wij weten wat deze cv ketels inhouden en kunnen dus altijd goede service bieden.

Geen verassingen

Wij zorgen voor een vakkundige en nette installatie van uw cv ketel, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Een verkeerde montage kan vervelende gevolgen met zich mee brengen. Ook verzorgen wij altijd het afvoeren van uw oude cv ketel, zodat u daar ook geen omkijken naar heeft. En wij bieden u een échte offerte aan. Dat wil zeggen dat hier ook daadwerkelijk alles op staat, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Daarom komen wij ook graag langs, voordat we een offerte uitbrengen.

Onderhoud en service, van groot belang                                          
Natuurlijk verzorgen wij ook het onderhoud van uw cv ketel. Hiervoor bieden wij u een voordelig onderhoudscontract op jaarbasis aan. Om aan de leefstijl van de huidige burger tegemoet te komen kan het onderhoud op verzoek ook 's avonds worden uitgevoerd.

De belangrijkste redenen om onderhoud uit te voeren zijn het behoud van garantie en u bent verzekerd van een veilige cv installatie.

Enkele voordelen van een onderhoudscontract:
- geen voorrijkosten bij storingen
- voorrang bij storingen

Lees meer over het onderhoud van uw cv ketel.