Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

CV installatie

Een nieuwe cv installatie helemaal naar uw wens?
Een goede cv installatie is van groot belang. Heeft u een nieuw huis of gaat u uw woning renoveren? Dan is dit voor u de mogelijkheid de cv installatie helemaal naar wens te realiseren. Wilt u bijvoorbeeld radiatoren op een bepaalde plek of juist helemaal geen radiatoren, maar vloerverwarming? Hierbij willen wij u graag voorzien van het juiste advies.

Een cv installatie bestaat uit meerdere onderdelen; onder andere de cv ketel, thermostaat, leidingwerk, radiatoren en eventueel vloerverwarming. Voor een goed werkende installatie en een comfortabel binnenhuisklimaat moeten al deze onderdelen op elkaar worden afgestemd en vakkundig worden geïnstalleerd.

Een aantal  voordelen van een nieuwe installatie:cv installatie Remeha Avanta CW5 Comfort

  • hoger rendement, dus besparing op uw stookkosten

  • altijd het gewenste klimaat

  • aangenaam warm water

  • kleinere kans op defecten

U zoekt advies op maat?
Natuurlijk wilt u wel goed en deskundig advies voordat u een complete cv installatie laat aanleggen. Dat is iets wat wij begrijpen. Het is van belang dat u investeert in een bij u passende cv installatie van goede kwaliteit. Iedere woning en ieder gebouw is anders en vereist dus ook een specifiek advies. Daarom komen wij graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Zo kunnen wij een gerichte maar vrijblijvende offerte aanbieden.

Onderhoud en service

Na het aanleggen van uw cv installatie willen wij u uiteraard ook van dienst zijn. Voor service en storingen kunt u ons 24 uur per dag telefonisch bereiken. Daarnaast verzorgen wij ook graag het onderhoud van uw cv ketel. Hiervoor bieden wij u een voordelig onderhoudscontract op jaarbasis aan. Om aan de leefstijl van de huidige burger tegemoet te komen kan het onderhoud op verzoek ook 's avonds worden uitgevoerd.

De belangrijkste redenen om onderhoud uit te voeren zijn het behoud van garantie en u bent verzekerd van een veilige installatie.

Voordelen van een onderhoudscontract:
- geen voorrijkosten bij eventuele storingen
- voorrang bij storingen

Lees hier meer over het onderhoud van uw cv ketel.