Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

Luchtreiniging

Gezonde lucht, noodzaak!

Vervuilde lucht
Lucht is een primaire levensbehoefte. We zuigen allemaal graag LightAir Ionflow 50onze longen vol met frisse lucht. Helaas is lucht vaak verontreinigd. Buiten, maar ook binnen. In onze woning en onze werkomgeving. Gezonde lucht is zeer belangrijk voor een goede leef- en werkomgeving. Tegenwoordig is de lucht in huizen en gebouwen vaak nog sterker vervuilt dan buiten. Dit komt omdat er wel vervuilde stoffen binnen komen, maar er niet meer uit kunnen.

Ziektes en aandoeningen
Vervuilde lucht kan leiden tot vervelende aandoeningen als astma en COPD. Maar ook geïrriteerde luchtwegen, hoofdpijn, droge ogen of concentratiestoornissen kunnen veroorzaakt worden door vervuilde lucht. In het ergste geval kan het zelfs een vermindering van het aantal levensjaren betekenen.

Fijnstof
Woont u aan een drukke weg of dicht bij een snelweg, dan is de kans groot dat de fijnstof uitstoot bij uw huis veel te hoog is. Over het algemeen is de fijnstof uitstoot in Nederland al hoog. Dit kan leiden tot ernstige ziektes. Zorg er daarom voor dat de lucht in uw huis of werkruimte schoon is door een luchtreiniger te plaatsen.

LightAir en Daikin
Wij leveren luchtreinigers van LightAir, omdat wij hier goede ervaringen mee hebben. De LightAir IonFlow 50 is een zeer goede luchtreiniger die de meest schadelijke deeltjes tot wel 99,94% verwijdert. Ook reinigt deze luchtreiniger schimmels, virussen en bacteri├źn. Dit zorgt dus voor een volledige reiniging van de lucht die u inademt.

Voor de ideale luchtreiniger voor uw huis of werkplek kunt u bij ons terecht.