Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

Ventilatie / afzuig

Ventilatie
Voldoende ventilatie is noodzakelijk voor een gezond leefklimaat en dus een betere werkomgeving. Vooral op kantoren is de luchtkwaliteit vaak slecht. Mechanische ventilatie is hiervoor een goede oplossing. Dit systeem zorgt voor afvoer van vochtige lucht met stof en andere vuiligheid. Een gebalanceerd ventilatiesysteem zorgt ook voor de aanvoer van frisse gefilterde buitenlucht. En als u wilt kan er ook nog een warmteterugwinunit tussen geplaatst worden. Deze benut de warmte uit de afgezogen lucht om de verse aangezogen buitenlucht te verwarmen. Meer hierover vindt u bij warmteterugwinning.

Afzuig
Natuurlijk kunnen wij ook bepaalde ruimtes, zoals een rokersruimte of een werkplek waar wordt gewerkt met schadelijke stoffen, voorzien van afzuiging op maat. Maar een afzuigsysteem kan ook worden toegepast in bijvoorbeeld een toilet of een klein kantoor.

Een juist systeem en aanleg zorgt voor een goed werkend systeem!
Wilt u mechanische ventilatie in uw bedrijf? Dan is het belangrijk dat u het juiste systeem kiest. Het moet passen bij het gebouw en uw persoonlijke behoefte. Wij houden altijd rekening met een zo dynamisch mogelijke plaatsing van zowel de unit, de benodigde kanalen als de afzuig- en toevoerpunten. Daarnaast maken wij een berekening voor de benodigde ventilatiecapaciteit. Als laatste maken wij uitsluitend gebruik van A kwaliteitproducten. Daarom leveren en installeren wij mechanische ventilatiesystemen van Brink, Orcon en Stork.

Alleen op deze manier is een écht rendabel, luchtdicht en tochtvrij systeem te realiseren met een zeer lange levensduur. Wij voorzien u graag van goed advies en natuurlijk maken wij ook een vrijblijvende offerte.

Onderhoud
Natuurlijk moet een mechanisch ventilatiesysteem ook worden onderhouden, om een goede werking te behouden. Zo zijn de werkingskosten van een vuil systeem hoger en zorgen vuile filters voor ongezonde lucht. Meer informatie over het onderhoud van uw mechanische ventilatie.