Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact
24 uurs service

Over ons

Al jarenlang… 
Wisselo airconditioning en verwarming is een klein installatiebedrijf gevestigd in Veenendaal. Inmiddels bestaan wij al 20 jaar en zijn meer dan 40 jaar actief in de verwarmingsbranche. Wij putten dus uit jarenlange ervaring, maar gaan ook mee met nieuwe ontwikkelingen.

Klein, maar groot
Doordat wij een klein bedrijf zijn staan wij dicht bij de klant, kunnen wij goede service bieden en flexibel ingaan op de wensen van de klant. Bij ons bent u een persoon en geen nummer. Service, kwaliteit en betrouwbaarheid is wat wij onze klanten bieden. Daarom kunt ons ook buiten kantooruren bereiken.

werkzaamheden uit het verledenRemeha getuigschrift 1989Fiat Ducato

Onze visie
Ons voornaamste doel is een bedrijf te zijn, waar onze klanten op kunnen vertrouwen. Daarnaast staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Doordat wij een klein bedrijf zijn kunnen wij ons makkelijk aanpassen aan de wensen van onze klanten. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk en zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat willen wij graag zo houden.

Wij bieden u graag kwaliteit. Daarom werken wij alleen met hoogwaardige materialen. In combinatie met een vakkundige installatie betekent dit kwaliteit voor de klant. Om deze kwaliteit te kunnen blijven waarborgen moeten wij meegaan met de nieuwste technieken.

ketelhuis Gamma Veenendaal

installatie met 3 Nefit cv ketels26.jpg

Service
Service is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Wij staan niet alleen klaar voor nieuwe installaties, maar bieden ook service en onderhoud. Bij veel grote bedrijven krijgt u vaak te horen dat er tussen 9.00 en 17.00 uur een monteur langskomt. Wij kunnen ons voorstellen dat het dan nogal frustrerend is als de monteur net voor 17.00 uur langskomt. Daarom proberen wij u zo spoedig mogelijk te helpen en anders spreken wij een tijd met u af.

Onze opdrachtgevers bestaan zowel uit particulieren als bedrijven. Wij zijn met name gericht op de kleinere projecten waar wij onze eigen creativiteit in kwijt kunnen, maar ook voor grotere projecten staan wij open.

Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar en wordt u niet te woord gestaan door een antwoordapparaat. Zo kunnen wij u zo snel mogelijk van dienst zijn. U tevreden, wij tevreden.

cv installatie met Remeha Avanta CW comfort verwerkt in kastonderhoud cv ketelRemeha Recom software