Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact
24 uurs service

Met Wisselo duurzame energie willen wij bijdragen aan een duurzamer Nederland. Dit is ons focuspunt en dat doen we onder andere door alleen kwaliteitsproducten te leveren. Om een beter beeld te geven van de werkzaamheden en mogelijkheden van Wisselo duurzame energie hebben wij dit los gekoppeld van Wisselo airconditioning en verwarming. Hiervoor is dus ook een eigen website gerealiseerd, waar u alle informatie kunt vinden. Hier vindt u de website: www.wisselo-duurzameenergie.nl.

Wij staan onze klanten graag bij in het maken van de keuze voor de juiste duurzame oplossing. Natuurlijk luisteren wij naar de wensen en ideeën van u als klant, maar wij bespreken ook graag onze visie met u. Zo is er misschien een betere oplossing is dan bijvoorbeeld alleen zonnepanelen, of is het slimmer om het pakket uit te breiden met een extra duurzame oplossing.

Ook geven wij graag advies over een totale duurzame oplossing, denk hierbij bijvoorbeeld aan een warmtepomp gecombineerd met zonnepanelen en/of zonnecollectoren. Zo kunt u volledig onafhankelijk worden van energieleveranciers en leeft u milieuvriendelijk.

Bij alle producten die wij bieden maken wij een berekening, om tot de beste oplossing voor uw situatie te komen, en wij maken ook een ontwerp zodat de duurzame oplossing ook daadwerkelijk tot zijn recht komt.

Wij bieden alleen kwaliteitsproducten aan, maar wel tegen een zeer concurrerende prijs, zelfs met compleet advies.

Neem een kijkje op www.wisselo-duurzameenergie.nl Wij horen graag uw duurzame ideeën en plannen voor de toekomst!