Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact
24 uurs service

Remeha eTwist 

Comfort binnen handbereik
De verwarming instellen en aanpassen wanneer u het uitkomt! Met de komst van de Remeha eTwist wordt de verwarming snel en moeiteloos geregeld, waar u zich ook bevindt. Uiteraard toepasbaar op alle ketels Remeha ketels.

Slimme thermostaat die u de keuze laat
Get connected: Altijd en overal uw verwarming bedienen met of zonder app

Get in control: Inzicht in uw energieverbruik

Get comfort: Een comfortabel huis afgestemd op uw wensen

You must install Adobe Flash to view this content.

Eenvoudig in gebruik
Bij de ontwikkeling van deze modern vormgegeven regelaar stonden de behoeften en eisen van de gebruikers op de voorgrond. Het resultaat is een bedieningsinterface met een grote kleurendisplay die voor de bediening genoeg heeft aan de enkele draai- en drukknop. De menubediening is zo overzichtelijk vormgegeven dat het lezen van de handleiding zo goed als overbodig is. De ingebouwde Wi-Fi module zorgt er bovendien voor dat u de temperatuur op elke gewenste plek in huis, maar ook buitenshuis, kan instellen door middel van de gratis eTwist app. Ideaal voor wanneer het een keer iets anders loopt dan gepland!

Volledige thermostaat
De eTwist is naast een veelzijdige thermostaat ook een volledige thermostaat. Dat wil zeggen dat u zowel op de eTwist als op de eTwist app beschikt over volledige functionaliteit. Dus als er bijvoorbeeld een probleem is met de lokale Wi-Fi verbinding, zal de eTwist thermostaat u niet in de steek laten en kunt u gewoon de temperatuur aanpassen of andere instellingen wijzigen, inclusief klokprogramma!

Verdraaid slim te bedienen
Afhankelijk van uw gezinssamenstelling kunnen één of meerdere personen toegang krijgen tot de eTwist app. Wel zo makkelijk. De eTwist is geschikt voor ruimteregeling, maar gekoppeld aan een buitensensor kan er ook weersafhankelijk geregeld worden. Andere functies zijn meerdere klokprogramma's en een vakantieprogramma. Met de eTwist app kunt u meerdere eTwist thermostaten bedienen. Ideaal voor het gebruik in combinatie met een tweede huis of vakantiewoning.

Warmte via uw tablet of smartphone
Bij de slimme thermostaat van Remeha hoort ook een slimme, gratis app. Daarmee kunt u snel en eenvoudig de temperatuur in huis regelen. Gewoon vanaf uw smartphone of tablet. Of u nu thuis bent, onderweg of op uw werk. Handig als u vergeten bent om de verwarming uit te zetten. Of wanneer u graag thuis wilt komen in een warm huis!

De eTwist app is gratis beschikbaar voor iOS, Android. Binnenkort is de app ook beschikbaar voor Windows Phone.