Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

Wisselo duurzame energie website

30 mei 2013

Met Wisselo duurzame energie willen wij bijdragen aan een duurzamer Nederland. Dit is ons focuspunt en dat doen we onder andere door alleen kwaliteitsproducten te leveren. Om een beter beeld te geven van de werkzaamheden en mogelijkheden van Wisselo duurzame energie hebben wij dit los gekoppeld van Wisselo airconditioning en verwarming. Hiervoor is dus ook een eigen website gerealiseerd, waar u alle informatie kunt vinden. Hier vindt u de website: www.wisselo-duurzameenergie.nl.

Lees verder


Btw-tarief verbouwingen en renovatie woningen omlaag naar 6%

27 maart 2013

6_btw_icon.pngWat is er veranderd?
Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw is verlaagd van 21% naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Ook aanleg en onderhoud van de tuin door hoveniers valt onder het 6%-tarief. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen.

Lees verder


Techneco Elga hybride warmtepomp

6 november 2012

Elga-warmtepomp.jpgDe Techneco Elga hybride warmtepomp.
Een oplossing die even simpel is als doeltreffend: de Elga, een slimme modulerende warmtepomp die samenwerkt met een (bestaande) HR-ketel. Bovendien kan de Elga naast verwarmen in de winter de woning in de zomer koelen. De Elga zorgt met haar aantrekkelijke terugverdientijd voor een opmars van de energiezuinige woning!

Lees verder


Remeha Tzerra Najaarsactie                               

21 september 2012

Remeha_Tzerra_actie.jpgTzerra Najaarsactie €100 retour en gratis OGP

De Remeha Tzerra is nu naast de CW3 en CW4 ook leverbaar als CW5. De kleinste ketel in zijn klasse, maar met grootse prestaties. Wanneer u uw grote oude ketel vervangt door een Tzerra krijgt u meer prestaties, maar u krijgt ook veel meer ruimte terug.

Lees verder


living by Danfoss                                  

20 augustus 2012

Met het nliving_by_Danfoss.jpgieuwe living by Danfoss heeft u volledige controle over de verwarming van uw hele huis, volledig draadloos en vanaf één plek. Het living by Danfoss systeem bestaat uit de Link CC  en living connect. Link CC is de centrale regelaar en living connect zijn de thermostaten die op de radiatoren worden geplaatst.

Lees verder


Energiehek - warmtepomp                                  

25 juni 2012

energiehek.jpg

Warmte, ook bij vorst. 
Een goed alternatief wanneer u geen diepteboring wilt. Een energiehek, dat bijvoorbeeld als tuinhek geplaatst kan worden, bestaat uit boven elkaar liggende gevlochten absorptiebuizen (PP-buizen). Het grote voordeel is dat dit systeem nog eens bespaart ten opzichte van een normale lucht-water warmtepomp en dat helemaal geluidloos.

Lees verder


Remeha Tzerra                                   

28 april 2012

Remeha-Tzerra-open.jpgHet grootste comfort in het kleinste hoekje
Remeha brengt een nieuwe HR ketel die volledig opnieuw ontwikkeld is. De nieuwe Remeha Tzerra is een compacte en ultralichte cv ketel en revolutionair anders opgebouwd dan conventionele cv ketels. De Remeha Tzerra is een combiketel, die zowel warmte als warm water levert.

Lees verder


Remeha Calora Tower                                    

30 maart 2012

Calora-Tower.jpgDe overtreffende trap van warmwater
De Remeha Calora Tower is een hypermodern toestel voor centrale verwarming en warmwatervoorziening, een echte alles-in-een warmwatertoren. Met recht een premium product. Een 100 liter oplaadboiler wordt met een HR-combiketel samengevoegd tot één compact staand toestel.

Lees verder


Remeha Calenta Ecobonus

30 maart 2012

Calenta.jpgBij de aankoop en installatie van een Remeha Calenta profiteert u nu van € 100,- ecobonus. Koop tot 30 april 2012 een Remeha Calenta (inclusief installatie) en ontvang € 100,- retour van Remeha.

Lees verder

 


Nieuwe website

30 maart 2012

nieuwe-website.jpgGraag heten wij u van harte welkom op de nieuwe website van Wisselo Airconditioning en Verwarming. De afgelopen tijd hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe website. Zo kunnen wij u beter informeren over wie wij zijn, wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Lees verder