Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

Sanitair / Badkamer

badkamer Van toilet tot luxe badkamer
Een comfortabele en sfeervolle badkamer is de ideale plek om weer even helemaal bij te komen. Het is de plek waar u ‘s ochtends begint en ook waar u ’s avonds eindigt voordat u gaat slapen. Daarom moet de inrichting passen bij u en uw manier van leven, want alleen dan vervult de badkamer een centrale rol in uw huis. U wilt er dus graag zeker van zijn dat u de juiste keuzes maakt wanneer u uw badkamer wilt renoveren of opnieuw in wilt richten.

Op het gebied van sanitair en badkamers kunnen wij veel voor u betekenen. Van simpele maar functionele badkamer tot een badkamer met alle welness als een sauna, stoomcabine of whirlpool. Maar bijvoorbeeld ook de renovatie van uw toilet. Niets is ons te groot of te klein.

Ontwerp, helemaal naar uw wens
Voor de inrichting van uw badkamer zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat deze helemaal naar uw wens en smaak kan worden ingericht. Maar er bestaat ook een kans dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is goed advies van groot belang.

badkamerIn een showroom van onze leveranciers kunt u uw eigen badkamer samenstellen. Enthousiast en deskundig personeel zal u hierbij graag van dienst zijn. Zij denken met u mee over een goed en slim ontwerp en een handige indeling. Vindt u het lastig vindt om u een voorstelling te maken van uw toekomstige badkamer? Dan kunnen zij voor u een 3D-ontwerp maken. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw badkamer eruit gaat zien.

Pas wanneer u 100% tevreden bent over de gekozen materialen en het ontwerp, kunnen wij een offerte voor de levering en montage van de totale badkamer maken.

Vakkundige montage en installatie
Ook wij denken graag mee, vooral vanuit technisch oogpunt om uiteindelijk het plaatje dat u voor ogen heeft te verwezenlijken. Bij de renovatie van bijvoorbeeld uw badkamer komt veel kijken. Natuurlijk zorgen wij voor een juiste en goede installatie met een technisch verantwoord leidingnet; water, gas en riolering. Het is ons doel om uw persoonlijke wensen te vertalen naar een comfortabele badkamer, uiteraard binnen het budget. Dit kan alleen wanneer de montage vakkundig gebeurt.

Voor advies over sanitair of voor een afspraak in een showroom kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uiteraard kunt u voor kleine zaken, zoals het vervangen van een wastafel of een kapotte kraan ook bij ons terecht.