Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

Zonneboiler met ruimteverwarming

Hrsolar-HRS200-5.0AR.jpg

HRsolar ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige zonneboilersystemen. Mede dankzij de zelf ontwikkelde zonnecollector behalen HRsolar zonneboilers de hoogste opbrengst van Nederland. Bij de ontwikkeling van de HRsolar-zonnecollector is ook veel rekening gehouden met de vormgeving. Daardoor heeft de zonnecollector ook nog eens een strakke uitstraling. HRsolar richt zich alleen op de ontwikkeling van thermische zonne-energie. Daarom gaat u met een zonneboiler van HRsolar voor het hoogste rendement.

Uw besparing
Een zonneboiler levert normaal gesproken warm water voor keuken en badkamer. Daarnaast is er een zonneboiler die ook warmte levert voor de  (vloer)verwarming. Zo hoeft de ketel minder tot niets te doen voor uw verwarming. Dat betekent dus een veel lager aardgasverbuik. HRsolar zonneboilers leveren in een gemiddeld huishouden tot 75% gratis energie voor warm water. Uw investering betaalt zichzelf terug vanaf de dag van installatie. Uw jaarlijkse besparing als percentage van de totale investering komt neer op circa 7,5%. Een zonnige rente dus, die geen enkele bank garandeert! Bereken wat u kan besparen met de online bespaarcalculator.

De aardgasprijs voor huishoudens is in 10 jaar tijd verdubbeld (2000-2011). Met stijgende energieprijzen wordt de terugverdientijd van een zonneboilersysteem dus steeds korter.

Welk zonneboiler is geschikt voor u?

De gezinssamenstelling is bepalend voor de keuze van de juiste zonneboiler. Hieronder vindt u een overzicht van de zonneboilersystemen naar gezinssituatie en de bijbehorende besparing.

 

2-3 persoons huishouden

3-4 persoons huishouden

4-6 persoons huishouden

Type

HRS120/2.5AR

HRS200/5.0AR

HRS300/7,5AR

Boilerinhoud

120 liter

200 liter

300 liter

Jaarlijkse gasbepsaring (m3)

275

510

750

Jaarlijkse besparing (€)*

€180,-

€330,-

€485,-

Douchebeurten p.j. op zonne-energie


ruim 750


ruim 1450


ruim 2100

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


*
Besparingscijfers zijn gebaseerd op een dagelijks warm waterverbruik dat
  overeenkomt met de bovengenoemde boilerinhoud


Standaard en samengesteld
HRsolar biedt standaard pakketten, maar het is ook mogelijk om een systeem samen te stellen dat past bij uw situatie. Ook kan de zonneboiler worden aangesloten op uw wasmachine en vaatwasser. Zo vangen de zonnecollectoren ook energie op die u kunt gebruiken voor het wassen van uw kleren en servies.