Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact

Duurzame thermostaat - Evohome zoneregeling 

evohome_2.jpgCreëer meer comfort èn bespaar energie met een duurzame thermostaat

Wat is Evohome?
Een HR ketel bespaart al veel energie, maar met een duurzame thermostaat bespaart u nog meer. Met Honeywell Evohome kan de temperatuur voor elke kamer apart worden geregeld, zogenaamde zoneregeling. Op deze manier wordt er ingespeeld op de persoonlijke behoefte en worden er nooit ruimtes onnodig verwarmd. Ook volgt de ketel een duurzamere stooklijn. Zo bespaart u niet alleen gas, maar u heeft ook nog eens meer warmtecomfort.

U kunt maximaal acht ruimtes apart regelen. Een groot voordeel van dit systeem is de eenvoudige installatie en draadloze werking, waardoor het zowel in nieuwbouw als bestaande bouw gebruikt kan worden. De frontcovers zijn eenvoudig te verwisselen in trendy tinten zoals gepolijst zwart, geborsteld metaal en hoogglans wit, zodat het overal past.

Het is mogelijk gebruik te maken van deze thermostaat met vrijwel iedere modulerende cv-ketel, in combinatie met radiatoren of vloerverwarming.  Maar ook in combinatie met stadsverwarming is het gebruik van een duurzame thermostaat een goede oplossing.

Evohome.jpgWaarom Evohome?
De gemiddelde energierekening van een nederlands huishouden bestaat voor meer dan 70% uit kosten voor verwarming en warm water. Hier valt dus veel te verdienen.

In de meeste woningen wordt de verwarming geregeld met een centrale thermostaat die de warmte regelt voor de gehele woning. Dus als er één bewoner thuis is wordt meestal alles warm gestookt. De meeste mensen vinden dit normaal, want de woning moet gewoon comfortabel warm zijn. Maar in deze tijd van stijgende energieprijzen wordt men zich steeds bewuster van de prijs die comfort mag hebben. Met Evohome kunt u tot 30% besparen zonder in te leveren op uw warmtecomfort.

Evotouch

Het geheim van Evohome schuilt in de Evotouch. De Evotouch is de centrale gebruikersinterface waarmee u voor alle verschillende vertrekken de temperatuur kunt bepalen. Voor elke zone kan een compleet eigen tijd- en temperatuurprogramma worden ingesteld voor de gehele week. Elke kamer krijgt een eigen, ideaal programma. Zo kunnen de meeste slaapkamers meestal koel blijven, maar zijn de kinderkamers 's avonds lekker warm. Een hobbykamer, een kantoor aan huis, een praktijkruimte of een verhuurde kamer, elke ruimte is perfect en individueel regelbaar.

Klaar voor de toekomst.

Evohome is voorbereid op toekomstige functionaliteiten. Via internet kunt u functionaliteiten downloaden die u eenvoudig via de USB-ingang over kunt zetten. Ook kan het systeem na een verbouwing eenvoudig worden aangepast aan de nieuwe inrichting. Zelfs de naam van elke zone kan vrij worden ingesteld.

Meer weten?

Met zijn vele mogelijkheden en aantrekkelijke design is Evohome het meest geavanceerde regelsysteem voor uw huis, bedrijfspand of ander gebouw. We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw pand. Voor meer informatie en de beste toepassing binnen uw pand willen wij u graag voorzien van meer informatie. Ook op de website van Honeywell vindt u meer informatie.