Image Not Found. |Over ons|Referenties|Contact
24 uurs service

Airconditioning

airconditioning slaapkamer Daikin split-unitEen goed binnenklimaat is zeer belangrijk, niet alleen in de winter, maar ook in de zomer. Er zijn talloze onderzoeken waaruit is gebleken dat de juiste omgevingstemperatuur beter is voor het lichaam en de concentratie bevordert. Zeker bij tropische temperaturen is airconditioning eigenlijk een vereiste.

Een optimaal klimaat zorgt voor efficiënt werken en bevordert de prestaties, daarom is goede airconditioning in uw bedrijfsruimte al snel terugverdiend. Airconditioning in huis zorgt voor een comfortabel leefklimaat, waardoor u overdag fijn woont en ’s nachts rustig kunt slapen. Plaknachten zijn verleden tijd. Een goede nachtrust bevordert uw prestaties en is goed voor uw gezondheid.

Een vast aircosysteem is natuurlijk ideaal, omdat dit altijd efficiënt werkt.

Voordelen van een vast aircosysteem (split unit)

  • geluidsarm

  • efficiënter

  • geen obstakel

  • meerwaarde voor uw woning/pandairconditioning slaapkamer Daikin split-unit

  • geen omkijken naar (condensafvoer)

  • luchtreiniging

  • luchtontvochtiging

  • mogelijkheid tot efficiënt
    verwarmen van de ruimte


Single Split Systeem
Een single split systeem bestaat uit een buitenunit en een binnenunit, deze systemen zijn uitermate geschikt voor het koelen van één ruimte.

Multi Split Systeem
Dit is de ideale oplossing voor het koelen van meerdere ruimtes. Bij een multi split systeem kunnen tot wel 8 binnenunits worden aangesloten op één buitenunit. Het voordeel hiervan is dat een multi split systeem voor 90% van de tijd in deelbelasting draait, hierdoor is dit een energiezuinigere oplossing dan allemaal losse single splits. Alle binnenunits kunnen onafhankelijk van elkaar
gebruikt en geregeld worden, de buitenunit past zijn vermogen hierop aan.

Zuinig, betaalbaar en een app voor de bediening.
De airconditioning systemen van tegenwoordig zijn zeer stil, dit geldt ook voor de buitenunits zodat u, maar ook uw buren geen overlast ondervinden. De systemen zijn geschikt voor bijna iedere woning en in alle ruimtes (slaapkamer, woonkamer enz.). Ook op het gebied van airconditioning gaat de techniek verder. Dit betekent dat de units een stuk zuiniger zijn geworden wat resulteert in een lager verbruik, daarnaast is het ook betaalbaarder geworden en een aantal modellen kunnen van afstand bediend worden via een app. Dan is de ruimte al lekker koel voordat u thuis bent.

Een goede werking van airconditioning is afhankelijk van de juiste capaciteit en een vakkundig geïnstalleerd systeem op de juiste plaats. Omdat wij uitsluitend voor kwaliteitsproducten gaan, leveren wij airconditioners van de merken Daikin, Fujitsu, Hokkaido en Mitsubishi. Voor de juiste airconditioner is deskundig advies nodig. Wij zijn u hierbij graag van dienst.